Белгија треба да го ратификува протоколот за НАТО до крајот на оваа година - А1он
Почетна Македонија Белгија треба да го ратификува протоколот за НАТО до крајот на оваа година
Македонија

Белгија треба да го ратификува протоколот за НАТО до крајот на оваа година

13/03/2019 - 11:33 109 прегледи
Белгија треба да го ратификува протоколот за НАТО до крајот на оваа година