Директорот на Боинг го уверил Трамп дека Макс 8 се безбедни авиони - А1он
Почетна Свет Директорот на Боинг го уверил Трамп дека Макс 8 се безбедни авиони
Свет

Директорот на Боинг го уверил Трамп дека Макс 8 се безбедни авиони

13/03/2019 - 09:13 163 прегледи
Директорот на Боинг го уверил Трамп дека Макс 8 се безбедни авиони