Јапонија за првпат по 11 години не поднесе резолуција во ОН против Северна Кореја за непочитување човекови права - А1он
Почетна Свет Јапонија за првпат по 11 години не поднесе резолуција во ОН против Северна Кореја за непочитување човекови права
Свет

Јапонија за првпат по 11 години не поднесе резолуција во ОН против Северна Кореја за непочитување човекови права

13/03/2019 - 09:10 58 прегледи
Јапонија за првпат по 11 години не поднесе резолуција во ОН против Северна Кореја за непочитување човекови права