Околу 3.000 џихадисти се предадоа во источна Сирија - А1он
Почетна Свет Околу 3.000 џихадисти се предадоа во источна Сирија
Свет

Околу 3.000 џихадисти се предадоа во источна Сирија

13/03/2019 - 09:03 96 прегледи
Околу 3.000 џихадисти се предадоа во источна Сирија