Ден за високи гости на на „Криволак“ на вежбовните активности на Армијата на САД - А1он
Почетна Македонија Ден за високи гости на на „Криволак“ на вежбовните активности на Армијата на САД
Македонија

Ден за високи гости на на „Криволак“ на вежбовните активности на Армијата на САД

13/03/2019 - 08:30 172 прегледи
Ден за високи гости на на „Криволак“ на вежбовните активности на Армијата на САД