Меѓународна конференција за хидрометеоролошките служби од Западен Балкан - А1он
Почетна Македонија Меѓународна конференција за хидрометеоролошките служби од Западен Балкан
Македонија

Меѓународна конференција за хидрометеоролошките служби од Западен Балкан

13/03/2019 - 08:39 86 прегледи
Меѓународна конференција за хидрометеоролошките служби од Западен Балкан