Американските дипломати да ја напуштат Венецуела во рок од 72 часа - А1он
Почетна Свет Американските дипломати да ја напуштат Венецуела во рок од 72 часа
Свет

Американските дипломати да ја напуштат Венецуела во рок од 72 часа

12/03/2019 - 20:22 548 прегледи
Американските дипломати да ја напуштат Венецуела во рок од 72 часа