Законите што не ги потпиша Иванов повторно во Собранието по враќањето на Џафери - А1он
Почетна Македонија Законите што не ги потпиша Иванов повторно во Собранието по враќањето на Џафери
Македонија

Законите што не ги потпиша Иванов повторно во Собранието по враќањето на Џафери

12/03/2019 - 14:20 127 прегледи
Законите што не ги потпиша Иванов повторно во Собранието по враќањето на Џафери