(ВИДЕО) Стоилковски: Постојат Бугарски пошти, Пошта Србија, Пошта Косово и Национални пошти без македонски белег - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стоилковски: Постојат Бугарски пошти, Пошта Србија, Пошта Косово и Национални пошти без македонски белег
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: Постојат Бугарски пошти, Пошта Србија, Пошта Косово и Национални пошти без македонски белег

12/03/2019 - 13:09 2,883 прегледи
(ВИДЕО) Стоилковски: Постојат Бугарски пошти, Пошта Србија, Пошта Косово и Национални пошти без македонски белег