Не се планира интервенција на Косово, но како војник не можам тоа да го исклучам - А1он
Почетна Регион Не се планира интервенција на Косово, но како војник не можам тоа да го исклучам
Регион

Не се планира интервенција на Косово, но како војник не можам тоа да го исклучам

12/03/2019 - 15:30 2,970 прегледи
Не се планира интервенција на Косово, но како војник не можам тоа да го исклучам