Ноќеска ветер до 60 километри, денеска позасилен наместа и над 90 километри на час - А1он
Почетна Македонија Ноќеска ветер до 60 километри, денеска позасилен наместа и над 90 километри на час
Македонија

Ноќеска ветер до 60 километри, денеска позасилен наместа и над 90 километри на час

12/03/2019 - 09:11 322 прегледи
Ноќеска ветер до 60 километри, денеска позасилен наместа и над 90 километри на час