Регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјиште во Струмица - А1он
Почетна Економија Регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјиште во Струмица
Економија

Регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјиште во Струмица

12/03/2019 - 08:18 77 прегледи
Регионална работилница за подигнување на свеста за консолидација на земјиште во Струмица