Вебер: Ако бидам претседател на Еврокомисијата ќе ги запрам преговорите со Турција - А1он
Почетна Свет Вебер: Ако бидам претседател на Еврокомисијата ќе ги запрам преговорите со Турција
Свет

Вебер: Ако бидам претседател на Еврокомисијата ќе ги запрам преговорите со Турција

11/03/2019 - 18:00 1,969 прегледи
Вебер: Ако бидам претседател на Еврокомисијата ќе ги запрам преговорите со Турција