Поради пожар, во прекин сообраќајот на патот Битола – Ресен - А1он
Почетна Македонија Поради пожар, во прекин сообраќајот на патот Битола – Ресен
Македонија

Поради пожар, во прекин сообраќајот на патот Битола – Ресен

11/03/2019 - 17:51 546 прегледи
Поради пожар, во прекин сообраќајот на патот Битола – Ресен