Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени 4,4 милиони евра за субвенции на градинарски култури - А1он
Почетна Економија Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени 4,4 милиони евра за субвенции на градинарски култури
Економија

Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени 4,4 милиони евра за субвенции на градинарски култури

11/03/2019 - 17:38 155 прегледи
Николовски на средба со земјоделци во Валандово: Исплатени 4,4 милиони евра за субвенции на градинарски култури