Нова дививоградба на плоштадот „Чинар“ во Охрид, инспекциите допрва ќе прават увид - А1он
Почетна Македонија Нова дививоградба на плоштадот „Чинар“ во Охрид, инспекциите допрва ќе прават увид
Македонија

Нова дививоградба на плоштадот „Чинар“ во Охрид, инспекциите допрва ќе прават увид

11/03/2019 - 16:44 1,211 прегледи
Нова дививоградба на плоштадот „Чинар“ во Охрид, инспекциите допрва ќе прават увид