Потпишување договор за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина - А1он
Почетна Македонија Потпишување договор за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина
Македонија

Потпишување договор за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина

11/03/2019 - 08:31 112 прегледи
Потпишување договор за изведувач за Програмата за наводнување на јужно вардарска долина