АМСМ: Да не се користи автопатот Миладиновци – Штип - А1он
Почетна Македонија АМСМ: Да не се користи автопатот Миладиновци – Штип
Македонија

АМСМ: Да не се користи автопатот Миладиновци – Штип

10/03/2019 - 19:29 335 прегледи
АМСМ: Да не се користи автопатот Миладиновци – Штип