Парламентарни избори во Северна Кореја - А1он
Почетна Свет Парламентарни избори во Северна Кореја
Свет

Парламентарни избори во Северна Кореја

10/03/2019 - 09:20 265 прегледи
Парламентарни избори во Северна Кореја