Децата во прифатниот центар Рукбан не можат да преживеат, тврди руско-сирискиот штаб - А1он
Почетна Свет Децата во прифатниот центар Рукбан не можат да преживеат, тврди руско-сирискиот штаб
Свет

Децата во прифатниот центар Рукбан не можат да преживеат, тврди руско-сирискиот штаб

09/03/2019 - 13:39 119 прегледи
Децата во прифатниот центар Рукбан не можат да преживеат, тврди руско-сирискиот штаб