Здружение „Стар Лагадин” по средбата со Заев и Сугарески: Го цениме напорот во изнаоѓање на решение објектот хотелски комплекс Лагадин да биде отстранет - А1он
Почетна Актуелно Здружение „Стар Лагадин” по средбата со Заев и Сугарески: Го цениме напорот во изнаоѓање на решение објектот хотелски комплекс Лагадин да биде отстранет
Актуелно

Здружение „Стар Лагадин” по средбата со Заев и Сугарески: Го цениме напорот во изнаоѓање на решение објектот хотелски комплекс Лагадин да биде отстранет

09/03/2019 - 10:41 266 прегледи
Здружение „Стар Лагадин” по средбата со Заев и Сугарески: Го цениме напорот во изнаоѓање на решение објектот хотелски комплекс Лагадин да биде отстранет