Барние: ЕУ нема да ја присили Британија да биде дел од царинската унија - А1он
Почетна Свет Барние: ЕУ нема да ја присили Британија да биде дел од царинската унија
Свет

Барние: ЕУ нема да ја присили Британија да биде дел од царинската унија

08/03/2019 - 17:44 216 прегледи
Барние: ЕУ нема да ја присили Британија да биде дел од царинската унија