Меј: Можно е никогаш да не ја напуштиме ЕУ ако пратениците не го поддржат договорот - А1он
Почетна Актуелно Меј: Можно е никогаш да не ја напуштиме ЕУ ако пратениците не го поддржат договорот
Актуелно

Меј: Можно е никогаш да не ја напуштиме ЕУ ако пратениците не го поддржат договорот

08/03/2019 - 15:58 550 прегледи
Меј: Можно е никогаш да не ја напуштиме ЕУ ако пратениците не го поддржат договорот