Новиот Porsche Taycan веќе има 20 000 купувачи - А1он
Почетна МагазинТехнологија Новиот Porsche Taycan веќе има 20 000 купувачи
Технологија

Новиот Porsche Taycan веќе има 20 000 купувачи

08/03/2019 - 14:56 190 прегледи
Новиот Porsche Taycan веќе има 20 000 купувачи