Трамп бара во воени објекти да се сместат 5.000 мигрантски деца - А1он
Почетна Свет Трамп бара во воени објекти да се сместат 5.000 мигрантски деца
Свет

Трамп бара во воени објекти да се сместат 5.000 мигрантски деца

08/03/2019 - 09:31 96 прегледи
Трамп бара во воени објекти да се сместат 5.000 мигрантски деца