За прв пат во историјата во вселената ќе замине само женски екипаж - А1он
Почетна Актуелно За прв пат во историјата во вселената ќе замине само женски екипаж
Актуелно

За прв пат во историјата во вселената ќе замине само женски екипаж

06/03/2019 - 19:17 977 прегледи
За прв пат во историјата во вселената ќе замине само женски екипаж