ВИДЕО: Шпанските ловци масовно ги убиваат своите кучиња, ги фрлаат во бунари - А1он
Почетна Свет ВИДЕО: Шпанските ловци масовно ги убиваат своите кучиња, ги фрлаат во бунари
Свет

ВИДЕО: Шпанските ловци масовно ги убиваат своите кучиња, ги фрлаат во бунари

06/03/2019 - 18:47 157 прегледи
ВИДЕО: Шпанските ловци масовно ги убиваат своите кучиња, ги фрлаат во бунари