Патници и екипаж на аеродромот „Гетвик“ ставени во карантин - А1он
Почетна Свет Патници и екипаж на аеродромот „Гетвик“ ставени во карантин
Свет

Патници и екипаж на аеродромот „Гетвик“ ставени во карантин

06/03/2019 - 18:16 693 прегледи
Патници и екипаж на аеродромот „Гетвик“ ставени во карантин