БМВ: Брегзит без договор може да го „избрка“ производството на „Мини“ надвор од Велика Британија - А1он
Почетна Економија БМВ: Брегзит без договор може да го „избрка“ производството на „Мини“ надвор од Велика Британија
Економија

БМВ: Брегзит без договор може да го „избрка“ производството на „Мини“ надвор од Велика Британија

05/03/2019 - 17:38 265 прегледи
БМВ: Брегзит без договор може да го „избрка“ производството на „Мини“ надвор од Велика Британија