ВИДЕО: Османи потврди дека постои иницијатива Секретаријатот за Рамковниот договор да стане министерство - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Османи потврди дека постои иницијатива Секретаријатот за Рамковниот договор да стане министерство
Актуелно

ВИДЕО: Османи потврди дека постои иницијатива Секретаријатот за Рамковниот договор да стане министерство

05/03/2019 - 13:14 355 прегледи
ВИДЕО: Османи потврди дека постои иницијатива Секретаријатот за Рамковниот договор да стане министерство