Заменичката на убиениот градоначалник на Гдањск победи на дополнителните избори - А1он
Почетна Свет Заменичката на убиениот градоначалник на Гдањск победи на дополнителните избори
Свет

Заменичката на убиениот градоначалник на Гдањск победи на дополнителните избори

04/03/2019 - 14:46 51 прегледи
Заменичката на убиениот градоначалник на Гдањск победи на дополнителните избори