Неделава ќе биде пуштен автопатот Миладиновци-Штип - А1он
Почетна Економија Неделава ќе биде пуштен автопатот Миладиновци-Штип
Економија

Неделава ќе биде пуштен автопатот Миладиновци-Штип

04/03/2019 - 14:12 706 прегледи
Неделава ќе биде пуштен автопатот Миладиновци-Штип