Киев стравува од „Турскиот поток“, зошто ќе го загуби транзитот на гас - А1он
Почетна Економија Киев стравува од „Турскиот поток“, зошто ќе го загуби транзитот на гас
Економија

Киев стравува од „Турскиот поток“, зошто ќе го загуби транзитот на гас

04/03/2019 - 10:02 456 прегледи
Киев стравува од „Турскиот поток“, зошто ќе го загуби транзитот на гас