Лансиран првот комерцијален вселенски брод „Кру Драгон“ - А1он
Почетна Свет Лансиран првот комерцијален вселенски брод „Кру Драгон“
Свет

Лансиран првот комерцијален вселенски брод „Кру Драгон“

02/03/2019 - 18:24 130 прегледи
Лансиран првот комерцијален вселенски брод „Кру Драгон“