ЈП Водовод и канализации: Лажна вест е дека водата од изворот Рашче е загадена - А1он
Почетна Македонија ЈП Водовод и канализации: Лажна вест е дека водата од изворот Рашче е загадена
Македонија

ЈП Водовод и канализации: Лажна вест е дека водата од изворот Рашче е загадена

02/03/2019 - 16:21 301 прегледи
ЈП Водовод и канализации: Лажна вест е дека водата од изворот Рашче е загадена