(ВИДЕО) Николовски: Исплатени 332 милиони денари за субвенции за житни култури - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Николовски: Исплатени 332 милиони денари за субвенции за житни култури
Економија

(ВИДЕО) Николовски: Исплатени 332 милиони денари за субвенции за житни култури

02/03/2019 - 13:50 100 прегледи
(ВИДЕО) Николовски: Исплатени 332 милиони денари за субвенции за житни култури