Градежни работи на патот Охрид – Свети Наум и на делницата Неготино -Демир Капија - А1он
Почетна Македонија Градежни работи на патот Охрид – Свети Наум и на делницата Неготино -Демир Капија
Македонија

Градежни работи на патот Охрид – Свети Наум и на делницата Неготино -Демир Капија

02/03/2019 - 08:32 486 прегледи
Градежни работи на патот Охрид – Свети Наум и на делницата Неготино -Демир Капија