СДСМ: Списокот на ВМРО-ДПМНЕ е нецелосен, ДКСК да продолжи со отворање случаи за непотизам - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Списокот на ВМРО-ДПМНЕ е нецелосен, ДКСК да продолжи со отворање случаи за непотизам
Македонија

СДСМ: Списокот на ВМРО-ДПМНЕ е нецелосен, ДКСК да продолжи со отворање случаи за непотизам

01/03/2019 - 17:52 124 прегледи
СДСМ: Списокот на ВМРО-ДПМНЕ е нецелосен, ДКСК да продолжи со отворање случаи за непотизам