Се издаваат евидентни листови со што почнаа официјалните подготовки за новата реколта тутун - А1он
Почетна Економија Се издаваат евидентни листови со што почнаа официјалните подготовки за новата реколта тутун
Економија

Се издаваат евидентни листови со што почнаа официјалните подготовки за новата реколта тутун

01/03/2019 - 13:45 69 прегледи
Се издаваат евидентни листови со што почнаа официјалните подготовки за новата реколта тутун