Заменикот-министерот Павлески на меѓународна конференција за општински иновации MuniWorld 2019 воТел Авив - А1он
Почетна Македонија Заменикот-министерот Павлески на меѓународна конференција за општински иновации MuniWorld 2019 воТел Авив
Македонија

Заменикот-министерот Павлески на меѓународна конференција за општински иновации MuniWorld 2019 воТел Авив

28/02/2019 - 09:06 62 прегледи
Заменикот-министерот Павлески на меѓународна конференција за општински иновации MuniWorld 2019 воТел Авив