Токио: Бебе родено со 268 грама ја напушти болницата со 3,2 кг - А1он
Почетна МагазинЗдравје Токио: Бебе родено со 268 грама ја напушти болницата со 3,2 кг
Здравје

Токио: Бебе родено со 268 грама ја напушти болницата со 3,2 кг

03/03/2019 - 09:19 242 прегледи
Токио: Бебе родено со 268 грама ја напушти болницата со 3,2 кг