Во Канада најмногу се почитуваат ЛГБТИ правата, земјава на 83. место - А1он
Почетна Свет Во Канада најмногу се почитуваат ЛГБТИ правата, земјава на 83. место
Свет

Во Канада најмногу се почитуваат ЛГБТИ правата, земјава на 83. место

26/02/2019 - 17:19 187 прегледи
Во Канада најмногу се почитуваат ЛГБТИ правата, земјава на 83. место