Заменик министерот Павлески и градоначалниците на Велес и Гази Баба на конференција во Тел Авив - А1он
Почетна Македонија Заменик министерот Павлески и градоначалниците на Велес и Гази Баба на конференција во Тел Авив
Македонија

Заменик министерот Павлески и градоначалниците на Велес и Гази Баба на конференција во Тел Авив

26/02/2019 - 08:12 116 прегледи
Заменик министерот Павлески и градоначалниците на Велес и Гази Баба на конференција во Тел Авив