Тензично во Венецуела, војската на Мадуро отвори оган кон цивили, има и жртви - А1он
Почетна Актуелно Тензично во Венецуела, војската на Мадуро отвори оган кон цивили, има и жртви
Актуелно

Тензично во Венецуела, војската на Мадуро отвори оган кон цивили, има и жртви

22/02/2019 - 20:49 3,307 прегледи
Тензично во Венецуела, војската на Мадуро отвори оган кон цивили, има и жртви