Вкупно 1.164 барања со сума од 33 милиони евра за ИПАРД 2 програмата - А1он
Почетна Економија Вкупно 1.164 барања со сума од 33 милиони евра за ИПАРД 2 програмата
Економија

Вкупно 1.164 барања со сума од 33 милиони евра за ИПАРД 2 програмата

22/02/2019 - 15:17 162 прегледи
Вкупно 1.164 барања со сума од 33 милиони евра за ИПАРД 2 програмата