Земан: Американците помалку да попуваат, а повеќе да слушаат - А1он
Почетна Свет Земан: Американците помалку да попуваат, а повеќе да слушаат
Свет

Земан: Американците помалку да попуваат, а повеќе да слушаат

22/02/2019 - 12:56 173 прегледи
Земан: Американците помалку да попуваат, а повеќе да слушаат