Фазлиу презентираше проекти за развој на туризмот во Дојран, Студеничани, Чешиново-Облешево и Кривогаштани - А1он
Почетна Економија Фазлиу презентираше проекти за развој на туризмот во Дојран, Студеничани, Чешиново-Облешево и Кривогаштани
Економија

Фазлиу презентираше проекти за развој на туризмот во Дојран, Студеничани, Чешиново-Облешево и Кривогаштани

21/02/2019 - 17:37 130 прегледи
Фазлиу презентираше проекти за развој на туризмот во Дојран, Студеничани, Чешиново-Облешево и Кривогаштани