Министерство за култура: Ќе се менува начинот на финансирање на проектите - А1он
Почетна Култура Министерство за култура: Ќе се менува начинот на финансирање на проектите
Култура

Министерство за култура: Ќе се менува начинот на финансирање на проектите

21/02/2019 - 10:01 160 прегледи
Министерство за култура: Ќе се менува начинот на финансирање на проектите