Самсунг го претстави Galaxy Fold со екран на превиткување - А1он
Почетна МагазинТехнологија Самсунг го претстави Galaxy Fold со екран на превиткување
Технологија

Самсунг го претстави Galaxy Fold со екран на превиткување

21/02/2019 - 00:00 425 прегледи
Самсунг го претстави Galaxy Fold со екран на превиткување