Ручи ја одложи седницата во Парламентот, a одлуката за откажување од мандатите ја смета за „политичко самоубиство“ - А1он
Почетна Регион Ручи ја одложи седницата во Парламентот, a одлуката за откажување од мандатите ја смета за „политичко самоубиство“
Регион

Ручи ја одложи седницата во Парламентот, a одлуката за откажување од мандатите ја смета за „политичко самоубиство“

20/02/2019 - 20:42 120 прегледи
Ручи ја одложи седницата во Парламентот, a одлуката за откажување од мандатите ја смета за „политичко самоубиство“